Com arribar

Com arribar
A peu, bicicleta, transport públic o vehicle 
A peu o en bicicletaA peu o en bicicleta, seguint el camí per a vianants o el carril bici que connecta el nucli urbà amb la platja. Al llarg de la platja hi ha diverses zones d’aparcament per a bicicletes i també un BICIBOX.
 
A peu o en bicicleta
Servei d'aparcament de bicicletes vigilat i gratuït

En què consisteix el servei?
Si veniu en bicicleta a la platja del Prat contribuïu a la mobilitat sostenible, us estalvieu els problemes de trànsit i podeu gaudir d’un agradable passeig ja que hi ha un carril bici pavimentat de 3,7 km que connecta la platja amb el nucli urbà. Perquè només hagueu de preocupar-vos de gaudir del dia de platja oferim un servei gratuït d’aparcament vigilat per a bicicletes, patinets i altres vehicles de mobilitat personal (VMP). Estaran situats:

- Al costat del CMV
- Al costat del CRAM
- Al final de la platja, a la nova zona d'activitats lúdiques. 

Es tracta d’una modalitat de lliurament en consigna: quan arribis al pàrquing faràs entrega de la teva bicicleta o VMP, l’identifiquem i rebràs una polsera numerada com a resguard. Quan acabis la teva visita, podràs retirar la bicicleta lliurant la polsera. Així de fàcil! 

Horari
A partir de juny:
- Aparcaments situats als extrems de la platja: de divendres a diumenge, de 10 a 19h.
- Aparcament situat al costat del CRAM, de dilluns a diumenge, de 10 a 19h.

És molt important ser puntual en la recollida, en cas contrari, la bicileta no es  podrà recollir fins a l'inici del servei el dia següent.

Cóm puc arribar fins a la platja de El Prat en bicicleta?
Existeixen diferentes itineraris depenent de la zona en què us trobeu o per on hageu entrat al Prat si veniu d’alguna altre població. L’inici dels carrils bici que us porten a la platja comencen a la intersecció de l’avinguda Onze de Setembre amb la Carretera de la Bunyola o amb la Carretera de la Platja, tot i que també podeu incorporar-vos al carril més endavant si veniu pels horts o pel camí del riu o des d'altres punts del territori.

Puc deixar les meves coses amb la bicicleta?
Es permetrà deixar objectes relacionats amb la bicicleta o el VMP (cadenats, cascos, llums, alforges, remolcs, cadiretes per als nens/es….).

Necessito portar-me el meu propi cadenat?
Les àrees d'aparcament estaran vigilades i només hi tindrà accés el personal de l'aparcament (ja que funciona com una consigna). Malgrat això, recomanem portar sempre els teus propis mitjans de seguretat. El pàrquing vigilat és limitat i es podria donar el cas que quan arribis, el servei estigui complet. 

Què passa si no puc arribar a temps per recollir la meva bicicleta/VMP?
Si no arribes a temps, dins dels horaris establerts, assegurarem la teva bicicleta/VMP i seràs el responsable de retirar-la i abonar el pagament dels costos de gestió, transport i emmagatzematge si n’en derivessin.

Què passa si perdo la meva polsera?
Vés amb compte! No perdis la polsera. En cas que et despistis, posa’t en contacte immediatament amb el personal i farem tot el possible per gestionar el contratemps. Et recomanem que una vegada et lliurem la polsera te la posis al canell, es gairebé indestructible! 

En transport públic, agafant l'autobús PR3, l’autobús Platja-Exprés i la llançadora per moure's per tot el litoral. Opcions disponibles només a l’estiu.

En transport públic
LÍNIA PR3

Del 27 de març  i fins el 27 de setembre, tots els dissabtes, diumenges i festius, cada 30 minuts

De l’1 de juny al 10 de setembre, tots els dies, cada 30 minuts

Des de l’estació: primera sortida a les 8 h - darrera sortida a les 20.30 h

Des de la platja: primera sortida a les 8.45 h - darrera sortida a les 21.15 h

LÍNIA PLATJA EXPRÉS

Del 5 de juny al 29 d’agost, tots els dissabtes, diumenges i festius, cada 30 minuts

Des del Prat, jardins d’Andalusia: primera sortida a les 9.05 h - darrera sortida a les 20.35 h

Des de la platja: primera sortida a les 9.35 h - darrera sortida a les 21.05 h

AUTOBÚS LLANÇADORA PASSEIG DE LA PLATJA
Connectarà tot el litoral des de l'oficina de la Porta del Delta i fins la zona d'activitats al final de la platja de la Roberta. De l'1 de juny al 30 de setembre, de divendres a diumenge, de 9h a 21h.

En vehicle particularA la platja, hi ha habilitats diversos espais d'aparcament, tots gratuïts per a vehicles amb el destintiu de persona resdient al Prat. Dos d'aquests espais estan reservats exclusivament a aquests vehicles: 

- Un, situat a l'inici de la platja*

- El segon, al costat del CRAM*

*Aparcaments vigilats de 9 a 21h.

AVÍS: Es recomana estacionar el vehicle en les zones d'aparcament de l'entrada de la platja i agafar el bus llançadora gratuït (de divendres a diumenge, de 9h a 21h) per arribar a l'indret de la platja escollit per evitar aglomeracions. 

El mes de gener es van enviar els distintius de vehicle resident. Si no l'heu rebut, podeu demanar-ho a info@pratespais.com o al 93 370 50 54. 

Els vehicles sense distintiu poden aparcar de forma gratuïta a les zones verdes de 21h a 9 del matí. Per la resta d'horaris, si és possible, s'aconsella utilitzar l'aplicatiu mòbil per pagar la zona verda evitant el desplaçament fins el parquímetre i sense haver de disposar de monedes o targetes bancàries per fer el pagament físic.

 Plànol de la platja (pdf - 3468586 bytes)

informació recollida a la web elprat.cat
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat