PELOGRUESOUL

PELOGRUESOUL
DISSABTE 11 JUNY - VERMUT
DISSABTE 11 JUNY, "Els Vermuts del Duna" des de les 12.30h
PELOGRUESOUL en directe

Pelogruesoul és un trio de joves de Sta. Coloma de Gramenet format en el 2013, que amb el seu so ens transporten als orígens de la música negra.
Compten amb la veu aterciopelada i envolupant d'Esmeralda Colette. Li acompanyen Joaquin Dolyenko a la guitarra, amb una qualitat i gust excel·lents, al costat del cru so de Txetxu Olazagoitia al contrabaix.
Sent el format acústic el seu hàbitat natural, aquest trio colomense ens ofereix un directe proper i càlid digne dels paladars més fins. Un directe que ens porta en volandas a una altra època amb temes propis i versions de les grans dames del soul, el jazz o el blues com Billy Holiday, Nina simone o Amy Winhouse.
En l'actualitat es troben gravant el seu primer treball anomenat “Lilith”, un disc compost de temes propis que veurà la llum en la primavera de 2016.
Han realitzat prop de 100 actuacions en nombrosos bars i espais de la ciutat de Barcelona i voltants, així com en el Avignon Theatre Festival 2014 (França). Esmeralda Colette, la cantant, ha actuat també en diverses sessions del cicle de música negra Blackcelona i Black Music Festival.
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat